Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl

Organisatie

Voor LocisSpotter werkt een team van professionele “spotters”. In dit team zitten o.a. adviseurs met jarenlange ervaring op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening, een jurist en een ICT-specialist. Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit team? Ben jij geïnteresseerd in milieu en ruimtelijke ordening? Bekijk dan hier onze vacatures. LocisSpotter is ontwikkeld door BMD Advies Rijndelta BV, een full service adviesbureau op het gebied van milieu, veiligheid, kwaliteit, arbo en ruimtelijke ordening. Als gevolg van vragen van klanten, de dagelijkse praktijk en de diverse specialismen van de adviseurs is het idee voor LocisSpotter ontstaan. Deze dienst is steeds verder ontwikkeld tot wat het nu is: dé attenderingsservice op het gebied van ruimtelijke ordening die jou in ieder geval veel tijd en zorgen bespaart. En die bovendien eventuele knelpunten voor jouw bedrijfsvoering op tijd “spot” en zo toekomstige problemen voorkomt. Wil jij meer informatie over onze producten? Bekijk onze pakketten of neem meteen contact op met een spotter!

Onze spotters

Joep Verhoeven

Milieu en omgeving
  • "Het idee voor LocisSpotter is een aantal jaar geleden ontstaan. In eerste instantie voerden we de meeste handelingen handmatig uit. Zo was het- net als voor onze klanten wanneer ze het zelf bijhouden- een tijdrovende klus, maar door onze expertise konden we dit toch als dienst aan onze klanten aanbieden. Inmiddels zijn veel handelingen geautomatiseerd. Hierdoor is de informatie betrouwbaar en direct voorhanden. Ik ben ervan overtuigd dat een klant met een abonnement op LocisSpotter een goede deal maakt. Ik ben erg trots op LocisSpotter."

Mylène Reesink

Milieu en omgeving
  • "Vanaf de start ben ik betrokken bij LocisSpotter. We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van LocisSpotter. We zoeken bijvoorbeeld naar wegen om nog specifieker te kunnen ¨spotten¨. Hierdoor ontvangt een klant echt alleen informatie die voor hem van waarde is en hoeft hij niet alsnog met een bulk aan informatie zelf aan de slag. Het webportal waarin de klant kan inloggen, geeft een duidelijk overzicht van lopende en afgeronde zaken. Waardoor in één oogopslag te zien is hoe de huidige situatie is."

Edwin Voogd

Milieu en omgeving
  • "Ik ben bij LocisSpotter betrokken voor de juridische ondersteuning. Bij complexe omgevingssituaties kunnen de spotters bij mij terecht voor juridisch advies. Door mijn ruime ervaring in deze materie weet ik meestal snel de juiste te bewandelen weg. Sommige zaken zijn uiteindelijk besloten in de rechtbank. Als jurist heb ik hierbij goed kunnen ondersteunen."

Frank Groen

Milieu en omgeving
  • "Sinds ik met de LocisSpotter-tool heb kennisgemaakt, heb ik ervaren dat het een goede en zeer nuttige uitvinding is! Het is voor iedereen in Nederland zinvol om te weten welke projecten er zijn of welke bestemmingen er veranderen in de directe omgeving. Grote projecten zijn veelal niet te missen door de grote advertenties in de krant of op billboards langs de weg. Maar de kleine aanpassingen bij de buurman of uitbreiding van de concurrent 200 meter verderop zijn ook wenselijk om te vernemen."

Mark van der Velde

Milieu en omgeving
  • "Ik ben nu voor verschillende klanten actief als ‘spotter’ van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening. De tool van LocisSpotter maakt het mogelijk dat ik binnen een portal alle wijzigingen binnen een bepaald gebied voor ogen krijg. Vervolgens kan ik met mijn expertise op efficiënte wijze signaleren welke van deze wijzigingen voor mijn klanten relevant zijn. LocisSpotter biedt op deze manier maatwerk in een omgeving die altijd helder en overzichtelijk is."

Jonathan Vrijman

Milieu en omgeving
  • Sinds november 2018 werk ik mee aan LocisSpotter. Door de handige tool kunnen we eenvoudig per maand alle plannen in de omgeving van een bedrijfslocatie inzien. Van mijn ervaren collega’s heb ik geleerd hoe ik alle berichten moet interpreteren en welke ontwikkelingen van belang zijn. Het mooie van deze service vind ik dat we onze klanten tijdig waarschuwen voor ontwikkelingen die hun bedrijfsvoering kunnen beïnvloeden. Zonder deze berichtgeving ben je je vaak helemaal niet bewust van deze wijzigingen.

Anouk Metselaar

Milieu en omgeving
  • "De attenderingsservice LocisSpotter is erg handig om ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke ordening tijdig te signaleren. Door de relevante wijzigingen binnen een bepaald gebied voor de klant te spotten, is deze altijd op de hoogte van eventuele veranderingen die zijn bedrijfsvoering zouden kunnen beïnvloeden. Er wordt continu aan gewerkt om de tool zo optimaal mogelijk te maken en de informatie voor de klant nog overzichtelijker en gemakkelijker toegankelijk te maken."

Kom snel en eenvoudig met ons in contact

Wil jij meer informatie over de voordelen die LocisSpotter te bieden heeft voor jouw organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.