Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl

Gemeente Utrecht ontwerpt omgevingsvisie

24 mei 2017 Joep Verhoeven

We hebben al eens bericht over de nieuwe omgevingswet. De gemeente Utrecht speelt hier op in door een omgevingsvisie voor de gehele stad te ontwerpen. In deze omgevingsvisie worden de plannen van de gemeente op zo’n manier uitgelegd dat ze te begrijpen zijn voor de gewone burger. Het doel van de omgevingsvisie is dan ook om ruimtelijke plannen te versimpelen en inzichtelijker te maken. Het doel van de gemeente is om ook omgevingsvisies voor het Beurskwartier en Merwedekanaal te ontwerpen die onder de paraplu van de omgevingsvisie van de gemeente Utrecht zullen vallen.

Voordelen van LocisSpotter

Het lijkt er op dat er vanaf 2019 veel gaat veranderen met de invoering van de omgevingswet en omgevingsvisies. Hoewel het doel is om omgevingsplannen inzichtelijker te maken, is de concrete uitwerking hiervan niet duidelijk. Ook specifieke ruimtelijke veranderingen blijven moeilijk traceerbaar, zeker wanneer het om meerdere locaties gaat. Locisspotter zorgt ervoor dat u maandelijks op de hoogte wordt gehouden van alle veranderingen in uw directe omgeving, zodat u tijdig kunt reageren.

Tags:

  • Utrecht,

  • Omgevingsvisie,

  • Omgevingsplan,

  • Omgevingswet,

Kom snel en eenvoudig met ons in contact

Wilt u meer informatie over de voordelen die LocisSpotter te bieden heeft voor uw organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.