Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl

Een nieuw trainingscomplex voor Feyenoord.

15 maart 2017 Maarten Pauwels

Het Vastgoedjournaal (2017) meldt dat de gemeente Rotterdam en voetbalclub Feyenoord een overeenkomst hebben bereikt en het nieuwe trainingscomplex gebouwd kan worden. Het doel is om het trainingscomplex vanaf het seizoen 2018-2019 in gebruik te nemen.

Voordelen van LocisSpotter

Het volgen van ontwikkelingen in de omgeving is belangrijk, omdat dit bijvoorbeeld kan leiden tot waardevermeerdering of vermindering van uw eigen vastgoed. Wordt een dergelijk complex bij u in de buurt gerealiseerd, dan is het goed om te weten wat de consequenties zijn. Vaak zijn dit consequenties waar u niet direct aan denkt. Zo kan er veel meer verkeer in de omgeving van het trainingscomplex komen. Ook kan het zijn dat wanneer u een horecavoorziening heeft, deze te maken zal krijgen met concurrentie van nieuw te realiseren voorzieningen bij het complex.

Als u op de hoogte blijft van ontwikkelingen in uw omgeving dan kunt u daar ook op inspelen. U hoeft niet altijd te ageren tegen een (bestemmings)plan of ontwikkeling. Het hebben van inzicht in wat er speelt kan vaak al betekenen dat u weet op welke wijze u uw bedrijf in moet richten richting de veranderende omgeving. Een abonnement op LocisSpotter is een goede basis om op de hoogte te blijven van plannen en besluiten in uw omgeving.

Dit artikel is gebaseerd op deze bron.

Tags:

  • Rotterdam,

  • Omgevingsontwikkelingen,

Kom snel en eenvoudig met ons in contact

Wilt u meer informatie over de voordelen die LocisSpotter te bieden heeft voor uw organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.