Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl

“LocisSpotter beschikt over de juiste expertise om de inschatting te maken of een ruimtelijke ontwikkeling voor ons een risico is.”

“Kerntaak van de Bergschenhoek groep is het leveren van de juiste, genormaliseerde kwaliteitsproducten, die hun onderbouwing vinden in een gedegen technisch advies en expertise. De Bergschenhoek groep heeft 9 bedrijfslocaties. Voor al deze locaties willen we graag zicht hebben op de ruimtelijke ontwikkelingen en de daarbij behorende mogelijke kansen en bedreigingen.

Al ruim 7 jaar wordt de directe omgeving van deze 9 locaties voor ons in de gaten houden door LocisSpotter (toen nog onder de naam Attenderingsservice-red.). Wanneer er van belang zijnde ontwikkelingen zijn, worden we hierover geïnformeerd. Vervolgens kunnen we zelf bekijken wat we willen doen met de verkregen informatie.

Natuurlijk zou het mogelijk zijn om zelf de omgeving van alle locaties in de gaten houden, maar dat is een zeer tijdrovende klus. Bovendien moeten we dan zelf inschatten of een aangekondigde wijziging al dan niet van belang is voor ons. LocisSpotter beschikt over de juiste expertise om de inschatting te maken of een ruimtelijke ontwikkeling voor ons een risico is. Hierdoor blijft er voor ons slechts een kleine hoeveelheid meldingen over om door te nemen.”

Kom snel en eenvoudig met ons in contact

Wilt u meer informatie over de voordelen die LocisSpotter te bieden heeft voor uw organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.