Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Logo Novec | Klantcases

“Het is essentieel dat we op tijd op de hoogte zijn om nog actie te kunnen ondernemen.”

“NOVEC is de grootste onafhankelijke aanbieder van antenne-opstelpunten in Nederland. Wij verhuren en beheren opstelpunten voor het uitzenden van mobiele telecommunicatie, radio, televisie- en overige toepassingen. Deze opstelpunten kunnen vakwerkmasten of omroepmasten zijn, maar ook hoogspanningsmasten en straalverbindingstorens van moederbedrijf TenneT.

NOVEC wil graag zicht hebben op de ruimtelijke ontwikkelingen en daarbij behorende mogelijke kansen en bedreigingen voor de sites. Sinds 2010 laten we ons daarom maandelijks attenderen door LocisSpotter. We krijgen alleen relevante wijzigingen door. Dit zijn de wijzigingen die impact hebben op de mogelijkheden tot ontwikkeling of exploitatie van de sites. Denk bijvoorbeeld aan hoogbouw of windmolens die geplaatst worden en die storing in de uitzending kunnen veroorzaken. Het is essentieel dat we op tijd op de hoogte zijn om nog actie te kunnen ondernemen. Dit is nu een aantal keer aan de orde geweest. Onze eigen adviseur heeft toen direct een zienswijze ingediend en de procedure verder begeleid. Door tijdig handelen, zijn zo problemen voorkomen.”

Kom snel en eenvoudig met ons in contact

Wil jij meer informatie over de voordelen die LocisSpotter te bieden heeft voor jouw organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.