Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Logo Facilicom | Klantcases

“Dankzij LocisSpotter hebben we diverse foutieve bestemmingen opgemerkt en voorkomen dat KPN NIO in de problemen kwam bij ontwikkelingen rondom de KPN-zendmasten en telefooncentrales.”

“Wij voeren met Facilicom Solutions -voor KPN NIO – het beheer over de technische panden en de datacenters NLDC van KPN. LocisSpotter helpt ons daarbij door in de omgeving van zo’n KPN NIO 180 telefooncentrales en 8 datacenters NLDC de ruimtelijke ontwikkelingen voor ons in de gaten te houden. Nieuwe (ontwerp)bestemmingsplannen worden maandelijks bekeken en beoordeeld. Dit om problematische situaties m.b.t. bijvoorbeeld geluid bij nieuwbouw naast centrales te ondervangen. Na deze beoordeling door LocisSpotter worden de bevindingen aan ons FS gerapporteerd met daarbij een risicoschatting.

Er wordt een inschatting gemaakt of een ruimtelijke ontwikkeling van invloed kan zijn op de locaties van KPN NIO. Als dit zo is, wordt in overleg besloten (KPN/FS/BMD) of actie richting het bevoegd gezag noodzakelijk is. Zo kan bijvoorbeeld een zienswijze worden ingediend op een ontwerpbestemmingsplan of kan worden voorkomen dat geluidgevoelige gebouwen dichter bij de centrales komen te liggen.

Onze vaste adviseurs van LocisSpotter (BMD) begeleiden het vervolgtraject en dienen de eventuele zienswijzen en bezwaren in. Indien noodzakelijk worden we ook bijgestaan in gerechtelijke procedures. Gelukkig komt het meestal niet zo ver en is het indienen van een zienswijze voldoende.

Dankzij LocisSpotter hebben we diverse foutieve bestemmingen opgemerkt en voorkomen dat KPN NIO in de problemen kwam bij ontwikkelingen rondom de KPN-zendmasten en telefooncentrales. Ook hebben we al vele malen bezwaar kunnen maken op nieuwbouwprojecten die te dicht bij een pand gepland waren. Of hebben we voorkomen dat toekomstige wijzigingen voor onszelf onmogelijk werden gemaakt door een foutieve bestemming.”

Kom snel en eenvoudig met ons in contact

Wil jij meer informatie over de voordelen die LocisSpotter te bieden heeft voor jouw organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met jou op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.