Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
Bel voor direct advies naar: 0180 614 378 of mail naar vraag@locisspotter.nl
BNSP Logo

"Met de attenderingsservice LocisSpotter worden ruimtelijke ordeningsaspecten integraal vertaald naar de invloeden op het bedrijf en de bedrijfsvoering. Het programma vormt een échte toevoeging voor onze vakbeoefening!"

Over BNSP

De Beroepsvereniging van Nederlandse Stedebouwkundigen en Planologen (BNSP) werd in 1935 opgericht door een select groepje stedenbouwkundigen. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een zelfstandig orgaan met een focus op de wetenschappelijke verdieping en verbreding van het stedenbouwkundige werkveld. Ook planologie is door de jaren heen een belangrijke bezigheid van de organisatie geworden, gericht op de ruimtelijke ontwikkeling, het planningsproces en de beleidsvorming omtrent de belangrijkste zaken.

Door de sterke groei zijn ondertussen ruim 1000 individuele stedenbouwkundigen en planologen bij de BNSP aangesloten. Daarnaast vormen 70 ontwerp- en adviesbureaus en 50 gemeentes een belangrijk onderdeel van de organisatie. Samen vormen zij een belangrijke spil in de ruimtelijke ordening van het land en dragen ze de verantwoordelijkheid voor de ruimtelijke kwaliteit, zowel in de steden als op het platteland.

 

Waarom LocisSpotter?

Rob van de Velden: “Als voorzitter van de BNSP pleit ik altijd voor een integrale benadering van de ruimtelijke inrichting van ons land, aangezien verschillende aspecten niet los van elkaar kunnen worden gezien. Bedrijven, woningen, natuur en verkeer hebben een grote impact op de keuzes die worden gemaakt: tot op zekere hoogte wordt alles door elkaar beïnvloed. Met de attenderingsservice LocisSpotter worden ruimtelijke ordeningsaspecten integraal vertaald naar de invloeden op het bedrijf en de bedrijfsvoering. Het programma vormt een échte toevoeging voor onze vakbeoefening!”

Kom snel en eenvoudig met ons in contact

Wilt u meer informatie over de voordelen die LocisSpotter te bieden heeft voor uw organisatie? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.